Een tijd geleden deed ik samen met www.pink-lotus.be een Facebook win actie.Kim was onze winnares en zij mocht met 2 vriendinnen eerst bij Paméla voor make-up en daarna trokken we het park in voor een vriendinnenshoot.


En ik moet zeggen, het klikte meteen!

We hebben gegierd van het lachen, man man, zo'n toffe madammen!

Zelfs de bh vloog uit :o) en onze winnares Kim kon er maar geen genoeg van krijgen. :o)

De mannen op de fiets bleven zelfs stiekem kijken...

Het was tof om deze vrouwen voor de lens te krijgen.


Het resultaat kan je hieronder bekijken. (nee, niet de beelden zonder bh)


Hoe onze facebookpagina's in het oog, want wie weet doen we binnenkort nog eens een win actie.
63 keer bekeken0 reacties

Bijgewerkt: 5 jul 2018Zaterdag - topdag - tekenschool!

Deze dag kan niet meer stuk voor mijn dochter. Ze houdt van tekenen, knutselen, prullen en frullen en dan nog het liefst met haar BFF's, want zo heten ze tegenwoordig.

"BFF" of "BFFS", what's in a name, maar ik vind het zelf dan ook zalig.


Die zaterdag, dingdong. Ik nog in mijn pyjama (met poezen op) of net uit de douche, want op zaterdag MOET ik mijn gazet (of 2) én koffie hebben, ne must. Ding dong, BFF1, te vroeg maar ze staan dan allemaal te popelen om bij ons eerst te verzamelen, het kan niet vroeg genoeg zijn. :o) 'Dag' en plof in de zetel, mijn dochter schiet in paniek want ze is nog niet aangekleed.

Ding dong, BFF2. 'Dag' en plof in de zetel, snoepjes boven, 'Wat heb jij meegenomen?' en frullen en prullen ze met wat er op dat moment op de zetel ligt op op de tafel en ondertussen met 1 oog naar tv gericht. Super vind ik dat, ondertussen kom ik even piepen en er is niet veel geluid bij de grieten, is ook niet nodig, het is nog ochtend en ze doen hun ding samen.


Als ik dan zeg: kom schoenen aan, jas aan, nr de tekenschool dan gaat er ne luide "seeeeg nu al' en even later lopen ze met 3 naast elkaar, haren wiegen van links naar rechts, voor mij uit naar de tekenschool. Dit is het ritueel van een doodgewone zaterdag en daarna zitten de moeders ne koffie te drinken terwijl de dochters tekenen. Meer moet dat niet zijn.


37 keer bekeken0 reacties

Er is geen beter moment om een blog te starten als op Wereld Downsyndroomdag vind ik.

Mijn eerste blog-ervaring dateert van toen ik hoogzwanger was van mijn dochter Doris bijna 9 jaar geleden.


Het spookt al lang in mijn hoofd om als portretfotograaf ook regelmatig een "Day In The Life" te doen. Een dag in het leven van een gezin, ongedwongen, verstopt in hoekjes zit ik dan mee te genieten van die kleine momenten, zonder al te veel 'geposeer' en te moeten lachen. ZALIG!


Onlangs was ik bij een vriendin van héél lang geleden op bezoek, maar nu 3 zonen later!

Toen ze de deur open deed, straalde ze, heerlijk om te zien dat na al die jaren

(en het zijn er véél), ze niks veranderd was.

Waar ik vroeger op feestjes bij haar thuis kwam, zat ik nu op de grond mee te genieten van haar gezin, me te 'verstoppen' in hoeverre dat dat gaat met mijn 1m75 en geen maatje 36..


Ik moet eerlijk toegeven, ik ben zelden zo close geweest met een kind met Down of autisme. Maar what's in a name? Het zijn gewoon kinderen, de ene al wat specialer dan de andere, maar de liefde die ik zag van haar voor haar kinderen en tussen haar kinderen, was heerlijk om te zien. Ik genoot er mee van, zo schoon!


Ik vond het als fotograaf ook super om ongeforceerd, vanuit een hoekje van de kamer de gewone dingen te fotograferen. Ook op hun kamer mocht ik mee, de deur toe, alleen wij 2 met het fototoestel. Dit is mijn ding!!


#werelddownsyndroom #downkids #WDSD18 #justkids #dayinthelife #dayinalifephotographer #dayinthelifephotography


37 keer bekeken0 reacties

© 2021 Sandra Van Watermeulen - copyright by Sandra Van Watermeulen Photography - no copying, publishing or use without my permission