1/9

Als fotograaf ben ik het liefst de hele dag 'aanwezig', van make-up tot openingsdans en enkele sfeerbeelden erna.

Zo kan ik in jullie huwelijksreportage de spontaniteit naar boven brengen, de liefde voor mekaar, voor vrienden

en familie. Ook de ontroerende en grappige momenten geef ik weer via mijn beelden.

Een typische huwelijksreportage zal je van mij niet krijgen, maar eerder persoonlijk en ongedwongen.

Een beetje rock'n'roll mag er zeker inzitten.

Ik hou van een persoonlijke aanpak en kom de eerste keer graag langs bij jullie thuis voor een vrijblijvend gesprek.

 

Reviews:

E + D

"Onze liefde vastleggen in al zijn puurheid was de essentie. Geen urenlang geposeer maar genieten van alle momenten. Genoten hebben we en van de beelden genieten we."

TheQfamily

N + D

"Zeer toffe vrouw die je op je gemak stelt en alles in het werk zet om als koppel mooi op op beeld te staan. Niet vies om andere perspectieven uit te proberen, wat zich dan uit in beeldschone foto's. Bedankt Sandra voor de geweldige ervaring!"

"Pracht foto's getrokken door een fotografe die er iets van kent. Toffe shoot en een magnifiek eindresultaat. Bedankt om alles zo snel last minute te regelen."

L + P

"Op 1 juli 2017 heeft Sandra onze mooiste dag vereeuwigd op beeld. We hebben ondertussen de foto's gekregen en ze zijn werkelijk prachtig.

De aanwezigheid van Sandra op onze dag was enorm aangenaam, niet alleen zorgde zo voor prachtige foto's, ze zorgde ook voor een bemoedigend woordje wanneer de zenuwen de bovenhand namen.
Vanaf 's morgens was Sandra meteen een deel van ons gezelschap, ze is voor mij die dag meer geweest dan enkel onze fotograaf. Ze was het schouderklopje dat ik nodig had, maar gunde me ook even een momentje alleen wanneer ik overmand werd door emoties.

Ik heb gemerkt dat alles zoveel spontaner en gemakkelijker gaat als er een toffe en goedlachse dame achter de lens staat, en dat was bij ons zeker het geval!

Wij kunnen enkel vol lof spreken over Sandra. Zowel de foto's, als de aanwezigheid en de vriendschap die we van haar hebben gekregen zijn prachtig!

Bedankt Sandra!"


Mr. & Mrs. Leyten

1 / 1

Please reload