Day in The Life of little girls

Bijgewerkt: 5 jul 2018Zaterdag - topdag - tekenschool!

Deze dag kan niet meer stuk voor mijn dochter. Ze houdt van tekenen, knutselen, prullen en frullen en dan nog het liefst met haar BFF's, want zo heten ze tegenwoordig.

"BFF" of "BFFS", what's in a name, maar ik vind het zelf dan ook zalig.


Die zaterdag, dingdong. Ik nog in mijn pyjama (met poezen op) of net uit de douche, want op zaterdag MOET ik mijn gazet (of 2) én koffie hebben, ne must. Ding dong, BFF1, te vroeg maar ze staan dan allemaal te popelen om bij ons eerst te verzamelen, het kan niet vroeg genoeg zijn. :o) 'Dag' en plof in de zetel, mijn dochter schiet in paniek want ze is nog niet aangekleed.

Ding dong, BFF2. 'Dag' en plof in de zetel, snoepjes boven, 'Wat heb jij meegenomen?' en frullen en prullen ze met wat er op dat moment op de zetel ligt op op de tafel en ondertussen met 1 oog naar tv gericht. Super vind ik dat, ondertussen kom ik even piepen en er is niet veel geluid bij de grieten, is ook niet nodig, het is nog ochtend en ze doen hun ding samen.


Als ik dan zeg: kom schoenen aan, jas aan, nr de tekenschool dan gaat er ne luide "seeeeg nu al' en even later lopen ze met 3 naast elkaar, haren wiegen van links naar rechts, voor mij uit naar de tekenschool. Dit is het ritueel van een doodgewone zaterdag en daarna zitten de moeders ne koffie te drinken terwijl de dochters tekenen. Meer moet dat niet zijn.


37 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven